name:
phone number :
address :
email address :
item code :
color :

form mail

facebook :)

Sunday, December 9, 2012

PEPLUM?KURUNG PEPLUM by floral daisy boutique

PEPLUM/PEPLUM KURUNG

*ini adalah 'custom made' basis..u oll kne order n dalam 3-4weeks tempoh proses order..

 color utk material lycra jersey(harga peplum shj RM50,peplum set+skirt RM90)
 contoh peplum set+skirt
 color utk material lycra berat (harga peplum sahaja RM70, peplum set+skirt RM120)

 kalu nak request  letak lace pun bole..lace RM25/meter(1meter boleh muat letak kt tangan+depan badan)..kalu nak buat macam pic atas ni hanya tambah RM15

yours truly wearing peplum set in cream+hot pink skirt :)

18 comments:

si penekan keyboard said...

salam. nak minta pandangan. antara lycra jersey atau lycra berat, which one is better untuk org plus size? kalau saya tempah, ada caj tambahan ke kalau saiz saya terlebih besar dan macam mana nak bagi ukuran badan? maaf banyak persoalan..terima kasih?

del zain said...

lycra berat better..i kne tau ukuran bdn dlu br leh tentukan hrga plussize

afifah said...

berat ya kalau yang dalam gambar tu...pink dan cream tu...badan saya lebih kurang je dgn model tu

afifah said...

berapa

del zain said...

a ha..yg 2 lycra berat..1set mcm pink cream tu rm120

ezlin said...

Masih open order lagi x...tp sy plus size bole ker

del zain said...

blh order lg dear..pape blh email ke floraldaisyboutique@gmail.com

Miss Aini said...

lycra jersey ada stock lg? ada wrna apa selain wrna pink mcm dlm gmbr tu?

AkU yAnG BuL@T said...

dear,
Bleh order peplum untuk plus size tak? (costume made)

del zain said...

dear,plez email me k. floraldaisyboutique@gmail.com

zydazarra said...

assalamualaikum dear . i nk tanya , kalau i bg you kain , you boleh jahitkan tak ikut design ni ?

del zain said...

w'salam dear, blh dear..i ada amik kalu gune material u

zara zainuddin said...

Still ada lagi ke?

del zain said...

maaf dear..tempahan ditutup buat sementara waktu

Anaqi's Haven said...

salam sis..
dah boleh tempah ke skrg? blh pilih warna n jenis kain yg kite nak kn?

salmiza sadon said...

Boleh tempah lagi ke? Klau boleh tlg contact sy 0129432188

Suhada Isa said...

Salam. Nak tanya, order ni masih dibuka ke? Saya nak buat baju untuk wedding cousin bulan nov ni

del zain said...

salam semua, please email to floraldaisyboutique@gmail.com for any enquiry..tq